Na šta pomislite kada kažete: "Ništa osim..."
Ništa osim namirnica vrhunskog kvaliteta. Ništa osim tradicionalnih recepata. Ništa osim prirodnih sastojaka. Ništa osim punog ukusa. Ništa osim domaće hrane.
Da li su ovo i vaši odgovori na pitanje – šta prvo pomislite kada neko kaže "ništa osim", a misli na hranu?
Ako je tako onda su Kosmajska suvomesnati proizvodi baš za vas jer dolaze od istomišljenika – delikatesne radionice koja se nalazi na obroncima planine Kosmaj i gde "ništa osim" znači baš to što mislite i vi.
Reč je o delikatesima u kojima nema ničega osim najkvalitetnijeg svinjskog i goveđeg mesa, kao i prirodnih biljnih začina. Takođe, tokom procesa proizvodnje ne koristi se ništa osim tradicnionalnih recepata, onih koji spadaju u porodično nasleđe i koji neguju domaćinski pristup pripremanju hrane. I na kraju, kada uživate u Kosmajska panceti, buđoli, suvom vratu, pršuti, kulenu... nećete osetiti ništa osim punog, pikantnog ukusa, jer u njima ne dominiraju dim i so.
Kako se to sve postiže? Pre svega poštujući istančan ukus i poverenje potrošača, njihovo zdravlje i odluku da ne prave kompromise kada je hrana u pitanju. Sledeći korak je pažljivo biranje mesa vrhunskog kvaliteta, a na kraju proces proizvodnje koji je takav da se ne ubrzava sazrevanje proizvoda, koje ponekad traje i do 120 dana.
Punoći ukusa doprinosi i činjenica da se svi Kosmajska suvomesnati proizvodi dime suvom bukovinom, a vodeni filteri otklanjaju čađ i garež.
Da smo čuvari tradicije i domaćinskog pristupa proizvodnji hrane potvrđuje i žig "Čuvarkuća" koji je Privredna komora Srbije dodelila našem kulenu, sremskoj i kosmajskoj kobasici.
Uverite se i sami – probajte naše suvosmesnate delikatese – sigurni smo da ćete nakon toga reći: "Ništa osim Kosmajske".
(Telegraf.rs/PR)
Video: Pitali smo nutricionistu kako otopiti kilograme posle praznika
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.