Umesto u vodu, stavila je sirove špagete u sok od paradajza: Da li biste se usudili da uradite isto?

Dok jedni tvrde da je ovo genijalna ideja, drugi se hvataju za glavu, a ima i onih koji su duboko uvređeni

Komentari

  • Ja

    7. februar 2021 | 20:53

    Mislim da ima logike ovakvo spremanje i super ideja jer sam kupovala crvene spagete sa cilijem i paradajzom.Ukusne su bas bile ali previse ljute

  • 534

    7. februar 2021 | 18:16

    A koje je to jelo ona napravila? Špageti kuvani u paradajzu iz konzerve pa u to ubačene gotove ćufte takođe iz konzerve. Meni to liči na ona jela iz humanitarnih pomoći koja imaju miris trulex krpe a ukus vojničkih čarapa.

  • Coas

    7. februar 2021 | 17:12

    Ukus je isti. Kuvanje u soku od paradajza je tri puta duze. Jednom probao i vise nikad.

  • tea

    7. februar 2021 | 16:58

    nikad,ali cu probati mozda ispadne dobri.

  • vegan

    7. februar 2021 | 16:53

    imad drga koji npr. prvo jede samo hleb, zatim garnirung i na kraju meso, kaže i onako će se sve u želucu sjediniti. to je ukratko definicija antigurmana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA