Umesto u vodu, stavila je sirove špagete u sok od paradajza: Da li biste se usudili da uradite isto?
Dok jedni tvrde da je ovo genijalna ideja, drugi se hvataju za glavu, a ima i onih koji su duboko uvređeni
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Mislim da ima logike ovakvo spremanje i super ideja jer sam kupovala crvene spagete sa cilijem i paradajzom.Ukusne su bas bile ali previse ljute
534
A koje je to jelo ona napravila? Špageti kuvani u paradajzu iz konzerve pa u to ubačene gotove ćufte takođe iz konzerve. Meni to liči na ona jela iz humanitarnih pomoći koja imaju miris trulex krpe a ukus vojničkih čarapa.
Coas
Ukus je isti. Kuvanje u soku od paradajza je tri puta duze. Jednom probao i vise nikad.