Umesto u vodu, stavila je sirove špagete u sok od paradajza: Da li biste se usudili da uradite isto?
Korisnica TikToka Jasemin podelila je na ovoj društvenoj mreži kako priprema špagete. Njena objava pregledana je više od 143.000 puta, a više od 2.000 ljudi je ostavilo komentare. Mnogi od njih nisu skrivali šok posle pregledanog snimka.
Naime, ova domaćica je, umesto u vodu, spustila sirove špagete u sok od pasiranog paradajza koji je neznatno razredila vodom, i tako ih skuvala. Potom je dodala gotove ćufte i prebacila jelo na tanjir.
- Ovo baš ima logike – bio je jedan od komentara.
- Zašto bismo pripremali sve odvojeno, kad je ovako lakše – pitao je drugi.
Ali, nisu svi mislili isto.
- Ne, ne i ne! Ovo je tako pogrešno – napisao je jedan korisnik TikToka.
- Molim Vas, nemojte to da radite – napisao je drugi.
- Slomili ste moje italijansko srce – bio je iskren treći.
Da li ste vi ikada pokušali da kuvate špagete u soku od pasiranog paradajza i ako jeste, da li vam se dopao ukus? Podelite sa nama kroz komentare!
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
534
A koje je to jelo ona napravila? Špageti kuvani u paradajzu iz konzerve pa u to ubačene gotove ćufte takođe iz konzerve. Meni to liči na ona jela iz humanitarnih pomoći koja imaju miris trulex krpe a ukus vojničkih čarapa.
Podelite komentar
Coas
Ukus je isti. Kuvanje u soku od paradajza je tri puta duze. Jednom probao i vise nikad.
Podelite komentar
vegan
imad drga koji npr. prvo jede samo hleb, zatim garnirung i na kraju meso, kaže i onako će se sve u želucu sjediniti. to je ukratko definicija antigurmana.
Podelite komentar