Odaberite portret i saznajte kakvi ste u ljubavi: Gde vas čeka vaša srodna duša?

 
 
  • 3

Otkrijte kako vas drugi vide na emotivnom polju

Test, portreti Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Čini se da nikada nije bilo teže ostvariti zdrav partnerski odnos nego danas. Okupirani problemima koje nosi svakodnevica, uz pritisak izazvan pandemijom korona virusa, mnogi su se povukli u sebe, čekajući neka bolja vremena kada će ljubavna veza doći na dnevni red.

Ako ste i dalje sami i maštate o emotivnoj vezi koja će ispuniti sva vaša očekivanja, odaberite jednu od četiri ilustracije i saznajte kako vas vide osobe suprotnog pola. 

Ovi prelepi portreti, svaki na svoj način, oslikavaju ono čega možda i niste svesni - otkrivaju eventualne emotivne blokade zbog kojih ne možete da ostvarite blizak odnos sa nekim, ali i sugerišu u kojim krugovima biste mogli da sretnete vašu srodnu dušu.

Portret #1

Portret, žena Foto: Pixabay.com

Ukoliko ste odabrali ovaj portret, možete se pohvaliti snažnim integritetom. Vi ste neko ko zrači sigurnošću i ništa ne prepušta slučaju. Vaši potezi su na svakom polju dobro isplanirani i to vas čini, na neki način, autoritetom za druge.

Međutim, budući da kod vas preovladava racio, ponekad imate tedenciju da izgubite empatiju. To može povrediti vašeg emotivnog partnera i ostaviti utisak da ste hladni i proračunati.

Međutim, kompatibilnost nalazite sa osobama poput vas, pa i ne čudi da romantične veze ostvarujete na radnom mestu. Cenite ambiciozne ljude - sličan se sličnom raduje.

Portret #2

Portret, žena Foto: Pixabay.com

Ako ste se našli u ovom portretu, vi ste umetnička duša. Samim tim vaš je senzibilitet veoma izražen, te često, koristeći to kao odbrambeni mehanizam, imate nagon za bežanjem. Iz straha da ne budete povređeni, branite se ćutanjem. Odajete utisak misteriozne i tajanstvene osobe.

Osećanja često čuvate u sebi, pa partner stiče utisak da nije dovoljno voljen. Pokušajte da se oslobodite neosnovanog straha i osvestite vašu jaču stranu. Romantici su danas posebno na ceni, iako vam se možda ne čini da je tako. Srodnu dušu potražite među prijateljima koji mogu da dopru do vaše suštine.

Portret #3

Portret, žena Foto: Pixabay.com

Vaš prag tolerancije nije na zavidnom nivou. Ponekad posmatrate stvari crno-belo. Vi ili volite ili prezirete, a balans je ono što je neophodno u sagledavanju stvarnosti. Magnetski privlačite suprotni pol i svesni ste toga, pa umete to nekada i da zloupotrebite.

Ipak, kada jednom osetite snažan talas emocija, sva pravila padaju u vodu. Kada pronađete idealnu polovinu, uprkos probirljivosti, spremni ste čak i na kompromise, što za vas znači mnogo. Srodna duša vas čeka u intelektualnim krugovima.

Portret #4

Portret, žena Foto: Pixabay.com

Vi ste tradicionalista modernih shvatanja - ne zaboravljate prave vrednosti i ljubavi pristupate na konzervativan način, iako se solidno uklapate u nove trendove. Vaši vidici su prošireni i spadate u vrlo informisane osobe. Međutim, svoje srce ćete pokloniti samo onome ko ispuni vaše visoke kriterijume.

Ne podležete lažnim obećanjima i maske pred vama same padaju. Neko bi pomislio da taktizirate, ali vi samo dobro uočavate detalje i time vođeni, donosite ispravne odluke.

Nema osobe koja vas ne bi poželela za životnog saputnika, ali ako vam jednom poljulja poverenje, odlazite zauvek. Vi ste od onih koji se nikada ne vraćaju. Srodnu dušu ćete najpre sresti na nekom putovanju.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. februar 2021 | 18:58

    Prvo sto mi je zapalo za oko je prva slika ,pre neki dan grozdje ko vockica ,Boze pomozimi da se ne uobrazim☺️

  • Da, to sam ja.

    5. februar 2021 | 08:10

    Umetnicka dusa, izrazen senzibilitet, misteriozna i tajanstvena osoba, koja osecanja krije u sebi, romanticna...Dodala bih samo i sanjar i idealista.

  • Duka

    4. februar 2021 | 23:35

    Meni potrefilo tačno br3 ,samo da se pojavi ta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA