Kaplje vam hrana dok kuvate? Primenite ovaj trik i šporet će vam uvek biti čist!

 
 ≫ 
  • 4

Kad pogledate snimak, zapitaćete se kako vam ovaj sistem nije ranije pao na pamet

Kako da ne napravite haos u kuhinji kada spremate hranu Kako da ne napravite haos u kuhinji kada spremate hranu

Ako ste početnik u kuhinji ili mrzite da spremate hranu jer iza vas ostaje užasan nered na šporetu, ne odustajte - i za taj problem postoji rešenje!

Korisnik Tik Toka Endrju Get došao je na ideju kako da svakog jutra pripremi kajganu i u isto vreme ne napravi haos na šporetu. Umutio je jaja u okrugloj činijici, sipao ih u tiganj, a onda okrenuo činijicu naopačke, tako da i poslednje kapljice sadržaja iscure u tiganj, pa je u obrnutom položaju zarotirao činijicu za 360 stepeni.

- Da sam samo nagnuo činijicu u stranu, preostala tečnost bi se slila sa spoljne strane činijice i pala bi na šporet ili kuhinjski pult. Ovako sam činijicu sasvim ispraznio, pa neću morati da ribam šporet - otkrio je Get.

@andrew_gattAnswer in the comments ##lifehack ##fyp ##teachersoftiktok♬ original sound - Andrew Gatt

Poslužite se ovim trikom svaki put kad pripremate bilo koji tečni sastojak za obrok i uštedite vreme za ribanje kuhinje.

Ako tražite najbolji recept za kajganu, na pravom ste mestu - pročitajte kako da spremite najukusniju kajganu bez mleka i ulja i uživajte u ukusnom i zdravom obroku!

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    7. oktobar 2020 | 17:00

    Uhhh mudrost !

  • Lenjost

    7. oktobar 2020 | 19:38

    Kajgana se ne sprema sa mlekom. Podle przenja kajgane,nemoze biti prljav sporet nikada. Za danasnje devojke i trebaju ovakvi saveti,jer nista neznaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA