A sta ce so ? Dovoljno je u kesu u loncu, pa poklopac preko. Ljusti se ona lako ali je toliko ima da ti kicma otpadne. Kao sto svi znamo prilikom pecenja, ljuscenja i ciscenja se mnogo gubi mase, najvise mozes polovinu mase da dobijes kad pravis ajvar. I to kad imas najbolju , mesnatu papriku. Zato treba puuuuno paprike. Za samo deset tegli riknes od posla. A narocito kad napravis vise tegli.
Ali kad ga volimo 😅
Ja
A sta ce so ? Dovoljno je u kesu u loncu, pa poklopac preko. Ljusti se ona lako ali je toliko ima da ti kicma otpadne. Kao sto svi znamo prilikom pecenja, ljuscenja i ciscenja se mnogo gubi mase, najvise mozes polovinu mase da dobijes kad pravis ajvar. I to kad imas najbolju , mesnatu papriku. Zato treba puuuuno paprike. Za samo deset tegli riknes od posla. A narocito kad napravis vise tegli. Ali kad ga volimo 😅
Podelite komentar
✍️
Kako god uradiš nije baš laka metoda tako da se moramo pomučit ako odlučimo spremat ajvar.💯🤷♀️
Podelite komentar
Deki
I neće se ohladiti za 10 15 min, trebaće više vremena
Podelite komentar
Tanja
E bas vam je trik....tako se inace i radi.Samo sto uopste ne ide tako lako...To je najtezi deo u procesu spremanja ajvara...
Podelite komentar
Cica
@Tanja
A cega šolju
Podelite komentar