Super trik kako da ogulite pečene paprike: Uklonite kožicu u samo jednom potezu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
A sta ce so ? Dovoljno je u kesu u loncu, pa poklopac preko. Ljusti se ona lako ali je toliko ima da ti kicma otpadne. Kao sto svi znamo prilikom pecenja, ljuscenja i ciscenja se mnogo gubi mase, najvise mozes polovinu mase da dobijes kad pravis ajvar. I to kad imas najbolju , mesnatu papriku. Zato treba puuuuno paprike. Za samo deset tegli riknes od posla. A narocito kad napravis vise tegli. Ali kad ga volimo 😅
✍️
Kako god uradiš nije baš laka metoda tako da se moramo pomučit ako odlučimo spremat ajvar.💯🤷♀️
Deki
I neće se ohladiti za 10 15 min, trebaće više vremena