Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
.
Samo veggi ishrana.....
tea
jedite sve ali umereno,jedan je zivot necemo umreti od mesa vec od ovih epidemija.
Katarina
Svidja mi se clanak.Dobri saveti.Moj najveci problem su bile stare serpe i tiganji.Dugo smo odlucivali za koje posudje da se odlucimo.Najzad smo na jednom sajtu pronasli posudje Idila.Od kad spremam hranu u njemu smanjila sam spremanje hrane na minimum masnoce i vremenski sve brze i ukusnije.Posto svaki dan planiram sutrasnji obrok,ovaj vas clanak ce mi mnogo pomoci.