IKEA katalog slavi 70. rođendan: Zavirite u naslovnu stranu izdanja za 2021. godinu

 
  • 0

Mnogima omiljen IKEA godišnji katalog obeležava sedmu deceniju postojanja, transformacijom u moderan i održiv digitalni priručnik stvoren sa ciljem pružanja bolje svakodnevnice kod kuće, sada dostupan svima i u svakom trenutku. Zavirite u naslovnu stranu kataloga za 2021. godinu, čija je tema spavanje, jer dobar san je podjednako važan svima

Ikea Foto: Promo

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga je nešto drugačije, a već sama naslovnica najavljuje koncept inspirativnog priručnika sa nekoliko kratkih saveta za bolju svakodnevnicu. Sam katalog obiluje unapređenim sadržajem, korisnim savetima i praktičnim idejama, koje pokazuju da opremanje doma može biti veoma jednostavno i dostupno svima.

- Čini se da život kod kuće nikada nije bio toliko važan kao sada, te smo želeli da kroz novi IKEA katalog odgovorimo na ove izazove, tako što ćemo naše znanje i iskustvo u opremanju doma podeliti u novom, modernijem formatu. Kako se već na naslovnoj strani može primetiti, tema ovogodišnjeg kataloga je spavanje i odražava naše razumevanje da jedno rešenje ne odgovara svima. Svi imamo različite navike – neki ljudi spavaju tokom dana, drugi na sofi, ali svima je potreban dobar san. Želimo da podelimo rešenja koja svi mogu da priušte i razumeju - rekla je Ana Krnetić, menadžerka za komunikacije i dizajn enterijera, u IKEA Srbija.

Najnoviji digitalni format kataloga biće sveobuhvatniji, praktičniji i bogatiji sadržajem, uz dodatnu pogodnost – proizvodi prikazani na slikama povezani su interaktivnim linkovima, tako da jednostavnim klikom možete dobiti sve potrebne informacije o proizvodu, i zatim ga staviti u korpu za kupovinu koja je sinhronizovana sa onom na IKEA internet stranici.

Prelaskom na digitalni format, IKEA je svoj poznati katalog učinila dostupnijim većem broju ljudi, a takođe je preduzela i konkretne korake u smeru ostvarivanja svoje strategije da do 2030. godine postane „klimatski pozitivna“, imajući u vidu da se katalog neće dostavljati domaćinstvima. Međutim, ljubitelji tradicionalnog formata, odštampanog na 100% održivom papiru i sertifikovanom prema FSC™ standardu, moći će da preuzmu svoj primerak u IKEA robnoj kući potpuno besplatno.

Digitalna verzija kataloga biće dostupna sredinom avgusta, dok će štampanu verziju kupci moći da preuzmu u robnoj kući od 1. septembra.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Snimci iz Donje Jablanice: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA