Neverovatno jednostavan trik kako da isečeni komadići jabuke ne potamne u kutiji
Jedna majka je na interentu podelila trik kako da isečene jabuke ne dobiju braon boju odmah nakon što ih isečete.
Trik je vrlo jednostavan, a održaće jabuke svežim dugo nakon što su iseckane.
U Fejsbuk grupi Lunchbox Ideas Australia jedna žena objavila je fotografiju na kojoj su prikazani sveži komadići jabuke potopljeni u sok od jabuke, slanu vodu, običnu vodu i gaziranu vodu kako bi sprečili da voće potamni.
Mnoge majke koje nikada nisu nosile jabuke deci napolje jer odmah promene boju i čine se nejestivim dočekale su ovaj trik sa velikim oduševljenjem.
- Ideja je odlična, ja komadiće jabuke prelijem samo običnom vodom i ostanu sveže - napisala je jedna korisnica.
Drugi su predložili da jabuke prelijete vodom u koju ste ukapali malo soka od limuna.
- Na ovaj način jabuke mogu da očuvaju svežinu čitav dan - tvrde korisnici.
(Telegraf.rs/B.K.)
Video: Sa čamca nasred Drine zaprosio devojku
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
sanja
A zasto im ne daju da grizu jabuku? Nego im je rezu kao babama bez zuba na komadice. Boze sacuvaj :((((
Podelite komentar