Oprala je jagode u slanoj vodi, a kada vidite šta je iz njih izašlo i vi ćete uraditi isto
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
sale
Zasto neuzmete da ih perete sa domestosom ili necim jos jacim, jedemo te jagode decenijama oprane u vodi sad odjednom sve je gadnooo waauu. Da samo znate sta ima u tom hlebu i brasnu sto jedete na jagode ne bih pomislili
Dusan
Zivele jagode...
I have
Upravo tako.. Malko sirćeta. Proprati nekoliko puta hladnom vodom. Potom, do 5 kašika soli prekriti preko jagoda sipati vodu i ostaviti da odstoji jedno 5 min. NAKON toga isprati, pošećeriti i uživati.