Ovu spravicu imate u kuhinji, ali je pogrešno koristite: Ovako ćete ljuštiti povrće mnogo brže

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika I
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • МмМ

    25. april 2020 | 18:00

    Ja prvo ne znam zašto se uopšte ljušti šargarepa? Ona nema koru! Samo se dobro opere, odseče joj se lišće i seckaj, rendaj, grickaj...

  • Gorann

    25. april 2020 | 14:13

    Nisam znao ali mi ni ne znači puno novo saznanje. Ipak hvala.

  • Marko

    25. april 2020 | 12:41

    Jedino pametno sto je mogao pokazati da sa tim moze da se secka kupus za salatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA