Najprirodniji način farbanja jaja, uspeva baš svaki put, pa čak i onim manje veštim domaćicama
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
markan
naj lepsa jaja u lukovini moja majka i beka samo tako ceo zivot i svako ima svoju saru i lepotu
Aca
A gde to pise u svetom pismu da farbamo jaja?
Bilja
Kada kuvam jaja u lukovini dodam dve kasike ulja, saku morske soli, biber u zrnu i mleveni biber. Kuvam na tihoj vatri sat vremena. Ukus kuvanog jajeta izvanredan.