Najprirodniji način farbanja jaja, uspeva baš svaki put, pa čak i onim manje veštim domaćicama

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • markan

    16. april 2020 | 04:19

    naj lepsa jaja u lukovini moja majka i beka samo tako ceo zivot i svako ima svoju saru i lepotu

  • Aca

    15. april 2020 | 22:42

    A gde to pise u svetom pismu da farbamo jaja?

  • Bilja

    15. april 2020 | 21:22

    Kada kuvam jaja u lukovini dodam dve kasike ulja, saku morske soli, biber u zrnu i mleveni biber. Kuvam na tihoj vatri sat vremena. Ukus kuvanog jajeta izvanredan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA