Sve vreme smo na pogrešan način jeli riblje štapiće, ljudi širom sveta su potpuno zbunjeni

Komentari

  • Sofi

    12. februar 2020 | 00:47

    Glupo je skidati poh. Riblji štapici se prže na malo ulja u tiganju koji ima takvu podlogu za koju se ne lepi hrana... zatim se prženi štapici vade i stavljaju u posudu oblozenu sa dva sloja mekog kuhinjskog papira, a štapici se pokriju sa obe strane. Nakon 2-3 minuta može se jesti, a sav višak ulja iz poha ostaje na papiru. Provereno i ukusno!

  • Jeca

    11. februar 2020 | 23:45

    Glupost

  • aaa

    11. februar 2020 | 23:31

    Ne jedemo ih nikako, cak i djeca ih ne vole.

  • Stefan

    11. februar 2020 | 21:21

    Tako ih I jedem , mnogo su bolji tako...Po mom ukusu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA