Sve vreme smo na pogrešan način jeli riblje štapiće, ljudi širom sveta su potpuno zbunjeni

  • 4

Samo jedan komentar na društvenim mrežama pokrenuo je polemiku oko toga koji je pravilan način za uživanje u ukusnim ribljim štapićima.

Kolumnistkinja Grejs Dent podelila je na društvenim mrežama svoj šok kada je pročitala komentar na jedan njen članak.

U komentaru je pisalo:

- Poh je tu kako bi zaštitio ribu od pohovanja, kada je jedete treba da se skine. Tek onda konzumirajte ribu. Kada pečete ribu ili povrće u slanoj kori, da li i to jedete - pitao se čovek koji je zbunio sve ostale.

Koluminstikinja je ostala u šoku nakon ovog komentara i zbunjena oko toga koji je pravilan način da se jedu riblji štapići.

Ipak, mnogima se nije dopao komentar ovog čoveka.

- Ukoliko odbacite poh kako ćete onda nagovoriti decu da jedu ribu - pitala se jedna majka, dok su mnoi konstatovali da poh daje baš taj primamljiv ukus ribi zbog kojeg svi vole da jedu štapiće.

Inače, samo pohovanje hrane smatra se vrlo nezdravim jer sadrži dosta ulja i brašna. Stručnjaci savetuju drugačiji vid pripremanja ribe, kao što je pečenje u rerni, grilovanje ili dinstanje.

Da li je vama palo na pamet da skinete poh sa ribljih štapića?

(Telegraf.rs/B.K.)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    11. februar 2020 | 23:31

    Ne jedemo ih nikako, cak i djeca ih ne vole.

  • Jeca

    11. februar 2020 | 23:45

    Glupost

  • Sofi

    12. februar 2020 | 00:47

    Glupo je skidati poh. Riblji štapici se prže na malo ulja u tiganju koji ima takvu podlogu za koju se ne lepi hrana... zatim se prženi štapici vade i stavljaju u posudu oblozenu sa dva sloja mekog kuhinjskog papira, a štapici se pokriju sa obe strane. Nakon 2-3 minuta može se jesti, a sav višak ulja iz poha ostaje na papiru. Provereno i ukusno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA