Sve vreme smo na pogrešan način jeli riblje štapiće, ljudi širom sveta su potpuno zbunjeni
Samo jedan komentar na društvenim mrežama pokrenuo je polemiku oko toga koji je pravilan način za uživanje u ukusnim ribljim štapićima.
Kolumnistkinja Grejs Dent podelila je na društvenim mrežama svoj šok kada je pročitala komentar na jedan njen članak.
U komentaru je pisalo:
- Poh je tu kako bi zaštitio ribu od pohovanja, kada je jedete treba da se skine. Tek onda konzumirajte ribu. Kada pečete ribu ili povrće u slanoj kori, da li i to jedete - pitao se čovek koji je zbunio sve ostale.
Koluminstikinja je ostala u šoku nakon ovog komentara i zbunjena oko toga koji je pravilan način da se jedu riblji štapići.
Ipak, mnogima se nije dopao komentar ovog čoveka.
- Ukoliko odbacite poh kako ćete onda nagovoriti decu da jedu ribu - pitala se jedna majka, dok su mnoi konstatovali da poh daje baš taj primamljiv ukus ribi zbog kojeg svi vole da jedu štapiće.
Inače, samo pohovanje hrane smatra se vrlo nezdravim jer sadrži dosta ulja i brašna. Stručnjaci savetuju drugačiji vid pripremanja ribe, kao što je pečenje u rerni, grilovanje ili dinstanje.
Da li je vama palo na pamet da skinete poh sa ribljih štapića?
(Telegraf.rs/B.K.)
Video: Ponovo veje sneg u Beogradu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
aaa
Ne jedemo ih nikako, cak i djeca ih ne vole.
Podelite komentar
Jeca
Glupost
Podelite komentar
Sofi
Glupo je skidati poh. Riblji štapici se prže na malo ulja u tiganju koji ima takvu podlogu za koju se ne lepi hrana... zatim se prženi štapici vade i stavljaju u posudu oblozenu sa dva sloja mekog kuhinjskog papira, a štapici se pokriju sa obe strane. Nakon 2-3 minuta može se jesti, a sav višak ulja iz poha ostaje na papiru. Provereno i ukusno!
Podelite komentar