Evo zašto se za srpsku Novu godinu na vašoj trpezi nikako ne smeju naći piletina ili govedina

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    13. januar 2020 | 13:11

    Danas se jede glava od Božićne pečenice, tj od praseta pečenog na Bozic. Zato se praznik još zove i Mali Bozic. Eto! Sve najbolje svima, zdravi i živi bili.

  • Ena

    13. januar 2020 | 13:08

    Da li ovaj obicaj vazi i za Bozic i za Srpsku tj Pravoslavnu Novu Godinu.Isto ste pisali i za Bozic pa mi nije jasno.Nepostujem nikakva narodna praznoverja za mene je nova god kad smo svi zivi i zdravi i imamo svaki dan normalan rucak i normalno da zivimo.

  • .

    13. januar 2020 | 12:38

    Molim vas 🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA