
4 zlatna trika koji će učiniti da hrana u frižideru ostane svežija mnogo duže
Nekoliko lakih trikova učiniće čuda u vašem frižideru, pa će tako i hrana duže trajati.
Limun

Mogu se čuvati i do šest meseci tako što ćete ih iseći na četvrtine tako što ćete ih posoliti i dodati vodu. So izvlači vlagu i uzrokuje da omekšaju tokom vremena.
Sir

Premažite kačkavalj maslacem i tako sprečite pojavu buđi. Zaštitni sloj maslaca čuva da vazduh prodre i dođe do oksidacije i usporava rast buđi.
Hleb

Dodavanje štapica celera u veknu hleba omogućava hlebu da upije vlagu iz stabljike koju čini 95 odsto vode. Tako se vaš hleb neće odmah ubuđati.
Paradajz sos

Neka sos za testeninu traje duže tako što ćete smesu prelijti u kalup za led, zamrznuti i koristiti svaku kocku po potrebi.
(Telegraf.rs)
Video: U Tužilaštvu Brčko saslušane tri od osam uhapšenih osoba
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.