Šta se dešava s hlebom kada ga držite u frižideru? Odgovor će vas iznenaditi!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika E
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bole

    27. septembar 2019 | 00:24

    Zamrznuto i frisko nema isti kvalitet ni hranljivu vrednost. Alooo.....

  • Kkkk

    26. septembar 2019 | 18:48

    Ja kada odem da radim 3 meseca, nakupujem hljeba za 10 15 dana i stoji u zamrzivacu gore u kesama onim suskavim sto dodje hljeb u njima.. I odledi se posle bude kao tek ispecen a dal je hranljiv to ne znam. Tako radim i ja i svi ovi ljudi

  • Meki

    26. septembar 2019 | 18:36

    Ja držim po nedelju dana hleb u frižideru i dobar je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA