Ulazna vrata koja su pored svoje moderne funkcije ukras u svakom enterijeru

 
  • 1

Vrata prodajnog salona Artefacto rađena su po najsavremenijoj tehnologiji koja se savršeno uklapa u vaš prostor

Prodajni salon ekskluzivnog nameštaja Artefacto nudi nameštaj koji je rađen po najsavremenijoj tehnologiji, a njegova ponuda vrata će se uklopiti u svaki prostor kako svojom funkcionalnošću, tako i dizajnom i sigurnošću. Artefacto nudi vrata različitih proizvođača (Barausse, Bauxt, Oikos, Rimadesio, Trei Piu) koja su dizajnirana tak0 da pored svoje funkcije budu ukras u svakom enterijeru.

Pored savršene estetike koju će ova vrata uneti u vaš dom ona pružaju i odličnu izloaciju.

Barausse

vrata, artefacto Foto: Promo/ Artefacto

Vrata brenda Barausse odišu elegancijom, minimalizmom i stilom, pa ako želite neupadljiva vrata koja se uklapaju u moderan dizajn stana onda je ovo pravo mesto za vas.

Bauxt

vrata, artefacto Foto: Promo/ Artefacto

Ulazna vrata brenda Bauxt rađena su u živopisnim bojama. Retro izgledu doprinose prozorčići od stakla, a pružaju i sigurnost vašeg doma.

Oikos

vrata, artefacto Foto: Promo/ Artefacto

Oikos vam nudi savršenu kombinaciju sigurnosti, tehnologije i dizajna. U ponudi su unutrašnja i spoljašnja vrata vrhunske izrade i italijanskog dizajna.

Rimadesio

vrata, artefacto Foto: Promo/ Artefacto

Ova vrata su nezaobilazan deo arhitekture svakog prostora jer su svojim izgledom prefinjeno i savršeno se uklapaju u svaki dizajn prostora. Lagano i bešumno zatvaranje vrata možemo zahvaliti ekskluzivno dizajniranim kvakama sa magnetnim sistemom zatvaranja, koji elimiše potrebu za klasičnom bravom.

Tre Piu

vrata, artefacto Foto: Promo/ Artefacto

Godinama su lideri u proizvodnji unutrašnjih vrata. Različiti italijanski i svetski dizajneri ostavili su traga u ovoj kompaniji koja je savršen spoj inovacija, lepote i tehnologije koja uporno traga za estetski prihvatljivim i funkcionalnim rešenjima.

(Telegraf.rs/PR/B.K.)

Video: Požar u palilulskom naselju Glogonjski rit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA