MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga uspeh na poslu i neočekivani dobitak

 
  • 0

Spremite se za mesec pun avantura

Na pragu novog meseca savetujemo vam da se fokusirate samo na bitne stvari, poručuje mesečni horoskop.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

OVAN

Horoskop, novi dizajn Foto: Shutterstock

Posao: Početkom meseca ćete zbog trigona Venere sa Plutonom dobiti mogućnost da dodatno zaradite – velike su šanse da ćete dobiti povišicu ili neki dodatni posao. Savetujem Vam da taj novac iskoristite na edukaciju, jer će Vam se to višestruko isplatiti. Venera u znaku Bika će u periodu nakon 9. juna doneti dobre komunikacione sposobnosti, a samim timi dobar odnos sa kolegama, saradnicima i nadređenima. Ukoliko tražite posao, posebno se aktivirajte u periodu od 9. do 18. juna, kada će nastupiti Retrogradni Neptun i doneti komplikacije na poslovnom planu. Velike su šanse da će tada na površinu izaći problemi koje ste “gurali pod tepih”. Tada su mogući konflikti sa kolegama i nadređenima. Savetujem Vam da pokušate da ne ulazite u rasprave, već da se fokusirate na poslovne probleme koje imate. Ostanite pribrani i odgovorni i neće biti dugoročnih problema.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi ili braku će pod uticajem Retrogradnog Plutona biti veoma emotivni, dok će trigon Venere sa Plutonom doneti veoma jake strasti – što Vam govori da je jun kao stvoren za to da osvežite i popravite vaš odnos. Dobar period će trajati do kraja juna, kada će Retrogradni Neptun izneti na površinu probleme iz prošlosti oko kojih ćete početi da se svađate. Slobodni Ovnovi bi mogli da stupe u vezu sa osobom sa kojom se već neko vreme viđaju, ali planete pokazuju da biste krajem meseca mogli da saznate da ta osoba ima tajne koje krije.

Zdravlje: Tokom juna možete da očekujete promenljivo zdravstveno stanje, a najviše problema ćete imati sa probavom. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani i da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život. Ukoliko ne osetite olakšanje, obavezno posetite lekara!

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u maju očekuje Bikove

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA