Proizvodi za profesionalnu upotrebu, za svačiji džep! Posetite štand kompanije Secut One na beogradskom Sajmu HoReCa opreme od 21-24.2, hala 2, nivo C

 
 ≫ 
  • 1

Kompanija Secut One, renomirana u oblasti distribucije profesionalne opreme za čišćenje, mašina i hemije za čišćenje, poziva posetioce na svoj štand na Sajmu HoReCa opreme

Sajam se održava u okviru beogradskog Sajma turizma od 21. do 24. februara. Štand Secut one kompanije se nalazi u hali 2 na nivou C, štand br 2100.

- Iako je kompletan asortiman koji imamo u ponudi namenjen profesionalnoj upotrebi, potrudili smo se da u svoj asortiman svrstamo i proizvode za domaćinstva po pristupačnim cenama. Kao ćerka firma kompanije Secut, Secut One odlično poznaje procese svih vrsta čišćenja, pa smo kao takvi kvalifikovani da našim klijentima pored kompletne ponude pažljivo izabranih sredstava, opreme i hemije za čišćenje ponudimo i stručne savete, obuke i samu uslugu čišćenja - poručuju iz kompanije.

- Zastupamo brendove svetskih proizvođača opreme za čišćenje, dodaju iz Secut One. Jedini smo ovlašćeni distributer Ghibli & Wirbel proizvoda na teritoriji Republike Srbije. Takođe, zastupnici smo i firmi Filmop, Filmop Aura Line i Kiter iz Italije, kao i američke kompanije 3M. Kompletna Kiter hemija za čišćenje poseduje tehničke kao i bezbednosne listove. Svim našim kupcima koji se odluče za kupovinu Ghibli & Wirbel mašina za čišćenje dajemo garanciju na kupljenu mašinu.

(Telegraf.rs/PR)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    20. februar 2019 | 13:44

    Kupila sam Masinu za pranje podova.Odlicna je.Imam je vec godinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA