NEDELJNI HOROSKOP: Koga čeka nova ljubav, a koga povišica na poslu?

 
  • 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za narednu nedelju

Pogledajte kakve nas astrološke prilike čekaju ove nedelje.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Shutterstock

Očekuje vas odličan period u kojem će vas pratiti faktor sreće! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i na polju ljubavi, novo poznanstvo je pred vama. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete bilo kakve brige i probleme. Osećate se odlično! Puni ste pozitivne energije i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na svim poljima.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bikove

BIK

Foto: Shutterstock

Očekuje vas veoma značajno poboljšanje finansija kojem ćete se veoma obradovati. Na polju ljubavi vam se bude vrele strasti sa voljenom osobom i lepo vam je kada ste zajedno. Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete imati višak energije. Tokom ove faze vam se preporučuje redovna fizička aktivnost. Bilo bi dobro da smanjite unos slatkiša.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Blizance

BLIZANCI

Foto: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem ćete sklopiti važa i pozitivan poslovni ugovor. Dobra je faza za brak, početak ozbiljne veze ili emotivnog odnosa koji vodi ka tome. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa hormonima, ako ste ženskog pola, pa o tome povedite računa. Važno je da idete na redovne ginekološke kontrole.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Rqakove

RAK

Foto: Shutterstock

Možete da očekujete neke veoma lepe vesti kao i olakšanje koje vam dolazi na polju posla. Kada je u pitanju ljubav znate na šta možete da računa i odnos sa voljenom osobom je stabilan. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa krvnom slikom. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe. Povedite računa o telesnoj težini.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Rakove

LAV

Foto: Shutterstock

Ne biste trebali da imate napornu nedelju. Sreća vas prati i poslovi vam idu veoma lako i glatko. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo koje vodi u uzbudljivu vezu! Kada je u pitanju zdravlje važno je da povedete računa o vašim hroničnim problemima koji su vezani za srce, krvne sudove i povišen pritisak. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Lavove

DEVICA

Foto: Shutterstock

Ukoliko se bavite privatnim poslom, sada je idealan trenutak za proširenje posla i nove ideje na tom polju. Kada je u pitanju ljubav ne očekuju vas veće promene. Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog prejedanja, organi za varnje bi mogli da vam budu preopterećeni. Izbegavajte preteran unos masti, šećera i hrane koja goji.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Device

VAGA

Foto: Shutterstock

Uspećete da donesete neke sitne ali bitne odluke i da napravite pomak na polju posla. Kada je u pitanju ljubav veoma ste spremni za nova poznanstva i flert. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za kašalj, kijavicu i disajne puteve pa povedite računa o tome. Ako ste pušač, dobro razmislite o tome da ostavite cigarete.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vage

ŠKORPIJA

Foto: Shutterstock

Očekuje vas priliv novca koji će biti veoma značajan za vas. Na polju ljubavi želite sigurnost a moguće je i da planirate zajednički posao sa emotivnim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, treba da povedete računa o stanju svojih zuba, desni i da se potrudite da se posvetite redovnoj higijeni usne duplje. Idite kod zubara.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Škorpije

STRELAC

Foto: Shutterstock

Nije vam povoljan period za donošenje novih odluka na poslovnom planu. Ljubav vam je sada najvažnija stvar na svetu i sve radite kako bi vaš partner bio zadovoljan. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za malaksalost i umor. Moguće je da imate probleme sa niskim pritiskom. Povedite računa i o mogućim glavoboljama.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Strelčeve

JARAC

Foto: Shutterstock

Spremni ste da date sve od sebe kako biste mogli da se posvetite ostvarenju svojih ideja. Na polju ljubavi vas očekuje tajni flert sa osobom sa kojom nije moguća javna veza. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa cirkulacijom ali isto tako i sa nervozom, nesanicom ili većom potrebom za snom nego što je uobičajeno.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Jarčeve

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

Pred vama je povoljan period za posao, bićete opušteni i odnos u kolektivu će biti dobar. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da će vam se aktivirati hronične tačke vezane za nervni sistem, grčeve u mišićima, nožne zglobove kao i za cirkulaciju. Povedite računa o svom zdravlju.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vodolije

RIBE

Foto: Shutterstock

Kada je u pitanju posao možete da očekujete lepe vesti i željeno unapređenje. Na polju ljubavi vas očekuje stabilan i miran period sa voljenom osobom ako ste u braku. Zdravstvena situacija je generalno dobra i ne biste trebali da imate veća opterećenja u tom pogledu. Povedite računa suvoj koži i o tome da sebi obezbedite redovnu negu.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA