Taman što ste skockali svoj životni kutak, ali ipak...

 
  • 3

Kupili ste stan, mesecima ste brižljivo birali nameštaj, uklapali detalje sa bojom zidova. Taman kada ste pomislili da ćete napokon da uživate u toplini svog novog doma, osetili ste neprijatan miris buđi koji je počeo da vam smeta

Neželjena pojava zvana vlaga nastanila se i uprkos modernoj izolaciji, proširila se u vidu crnih mrlja u uglovima prostorija ili na rubovima kabina za tuširanje što je već siguran znak nastanka gljivica.

Naizgled beznačajan problem može se pretvoriti u pravu noćnu moru i dovesti do neželjenih posledica poput kašlja, bronhitisa, upale pluća, astme i drugih bolesti disajnih organa. Kako bi izbegli ozbiljne zdravstvene probleme i obezbedili prijatan boravak u vašem domu, potrebno je da na kvalitetan način trajno rešite problem sa vlagom i to korišćenjem najsavremenijih industrijskih mašina i tehnologija koje primenjuje Vlagostop.

Foto: carlpenergy via StoolsFair / CC BY

Vlagostop raspolaže stručnim tehničkim timom koji radi sa više od 20 mašina najnovije generacije američke proizvodnje za borbu protiv vlage. Uspešno rešavanje problema sa vlagom sada je dostupno širom Srbije i to po izuzetno povoljnim cenama. Neželjeni podstanar vašeg doma će vam u kratkom vremenskom periodu zauvek reći zbogom uz pomoć Vlagostopa koji će vlagu apsolutno izvući iz vaših prostorija čineći ih ponovo prijatnim i ugodnim.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    23. januar 2019 | 17:40

    Haha,neki naucnici!!!

  • KND

    24. januar 2019 | 08:22

    Ko nije imao ovaj problem ne zna koliko je gadno. Kod mene konacno reseno.

  • Marija

    23. januar 2019 | 19:19

    Odlicna saradnja sa Vlagostopom. Jako smo zadovoljni. Zaista su za svaku preporuku, a i momci su divni, fini, kulturni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA