Započnite dan na najbolji mogući način uz Dobru ovsenu kašu

 
 ≫ 
  • 2

Danas, svi mi težimo da se hranimo zdravo. Međutim, to je mnogo lakše reći nego uraditi. Za zdravu ishranu je obično potrebno odvojiti i vreme i novac…

Foto: Promo

Dobra ovsena kaša je rešenje, zato što se brzo i lako priprema, sadržaj kesice se prelije sa vrućom vodom i nakon 3 minuta dobili smo kompaktnu kašu jedinstvenog ukusa spremnu za upotrebu.

Foto: Promo

Za proizvodnju Dobre ovsene kaše se koristi najkvalitetnija sirovina, ovas visokog kvaliteta proizveden na poljima Danske i Nemačke koji se pretvara u najukusnije instant ovsene pahuljice.

Foto: Promo

Dobra ovsena kaša se  proizvodi po originalnoj recepturi, od zdravih sastojaka vrhunskog kvaliteta, po najvišim standardima za bezbednost hrane. Kao zaslađivač se koristi fruktoza. Dobra ovsena kaša je obogaćena vitaminima i mineralima, što dodatno povećava njenu nutritivnu vrednost. Dobra ovsena kaša ojačava imunitet i time sprečava nastanak mnogih bolesti.

Foto: Promo

Dobra ovsena kaša je odličan izbor i za decu, jer poboljšava rast i razvoj. Takođe, preporučuje se i u ishrani sportista, kojima je važno da dobiju brzu energiju bez osećaja punog stomaka.

Foto: Promo

Dobra ovsena kaša se proizvodi sa ukusom: Čokolade, Maline i vanile, Šumskog voća, Čia semenki sa jagodama,  Jabuke i cimeta, Kokosa i suvog grožđa, Šljive, Brusnice. U ponudi imamo i slanu kašu sa ukusom Čia semeniki i morske soli.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    21. januar 2019 | 10:42

    Najvise mi prija kada za dorucak pojedem ovsenu kasu, lagana je a daje energiju i sitost. Od svih, njihova mi je nekako omiljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA