Način na koji držite telefon govori o tome kakva ste osoba i šta vam je potrebno u ljubavi i vezi

 
 ≫ 
  • 0

Statistika predviđa da će do 2020. godine biti skoro 3 milijarde korisnika pametnih telefona

Ne samo da je ovo interesantno sa stanovišta tehnološkog progresa, već i sa psihološke strane, jer način na koji koristimo pametne telefone otkriva mnogo toga o nama.

Pogledajte šta način na koji držite telefon otkriva o vama kao ličnosti.

Držite telefon u jednoj ruci

Foto: Janko Maslovarić

Ukoliko skrolujete kroz vesti, kuckate poruke i otvarate linkove jednom rukom, onda ste vi vrlo samouverena osoba. Spremni ste da rizikujete, ali mudro, što vam pomaže da ostvarite željene rezultate. Sušta ste suprotnost kada je reč o vezama. Tražite vreme da da razmislite da li vam treba neka osoba u vašem životu pre nego napravite korak i započnete vezu sa njom. Zbog toga, ljudi vas vide kao izolovanu i rezervisanu osobu.

Jednom rukom pridržavate telefon, a palcem i kažiprstom druge ruke radite na ekranu

Foto: Janko Maslovarić

Ovakav način držanja govori o vašoj mudrosti. Vi ste intuitivni, pametni, mudri, razumni i obazrivi. Vi vaše reakcije odmeravate nekoliko koraka unapred pre nego se date uakciju. Tražite razlog za sve što vam se dešava u životu, pa vas je teško prevariti. Kada je ljubav u pitanju, teško da se za vas može reći da ste mudri. Vi ste osoba koja donosi brze i nepromišljene odluke koje ponekad mogu da naškode vezi u kojoj ste. Veoma ste osuđivački nastrojeni kada je u pitanju ljubav.

Koristite obe ruke kako biste držali i koristili telefon

Foto: Janko Maslovarić

Korišćenje telefona obema rukama ukazuje na vašu ljubav prema brzini. Brzi ste, efikasni i spremni da odmah donesete odluku. Brzo se prilagođavate promenljivim situacijama i reagujete efikasno u novonastalim uslovima. Kada je u pitanju ljubav, vaša efikasnost nije toliko dobra. Obično ne uspevate da se približite osobi koja vam se sviđa zbog samopouzdanja koje može da uplaši vašeg potencijalnog partnera.

Jednom rukom držite telefon, a kažiprstom druge ruke kuckate po ekranu

Foto: Janko Maslovarić

Reč je o kreativnoj osobi, koja ima pregršt ideja koje pokušava da implementira u život i to radi veoma dobro. Volite da budete sami sa vašim mislima i da stvarate novo umetničko delo koje će oduševiti svet. Bilo da je u pitanju novi projekat, slika ili knjiga - obično imate mnogo uspeha. U vašim emotivnim vezama, vaša kreativnost prelazi u stidljivost, pa vas to često sprečava da razvijete vezu sa nekim. Ipak, kada vas jednom neko malo bolje upozna on postaje očaran vašom ličnosti.

VIDEO: Pazite samo da vam se ne zapali telefon, kao ovoj devojci 

(Telegraf.rs/brightside.me)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA