Celog života pogrešno stavljate kečap u pljeskavicu - evo kako se to zaista radi za savršen ukus

 ≫ 
  • 2

Ukoliko jedete burgere sa sosevima koje stavljate preko mesa i tako radite celog života, verovatno onda sve vreme pogrešno stavljate dodatke u vaš omiljeni burger.

Kuvar otkriva: Hamburger i pljeskavica nisu isto - evo u čemu je razlika

Kuvar Šejn MekKalum istakao je da je imao mogućnost da učestvuje u spremanju najboljih burgera na svetu i sazna kako se pravi savršeno meso. Istakao je da većina ljudi stavlja kečap u krug dok su on i njegovi asistenti stavili ovaj dodatak u cik-cak.

Foot: Pixabay.com

- Stvar je u količini. Mislim da ako stavljamo kečap u krug onda stavljamo previše, istakao je on.

Savetovao je da sve burger zvezde na svetu stavljaju malo paradajz sosa, senf ili sok krastavca kako bi naglasili ukus majoneza u svom hamburgeru.

Zemička treba da bude mekana i ne sme da se raspada, ali ni previše mekana jer će onda biti gnjecava. Istakao je da se pravi hamburger pravi tako što se uči kako se pravi izvesno vreme i da je sve stvar prakse.

VIDEO: Neviđeni način pripreme smese za ćevape

(Telegraf.rs/realsimple.com)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Babe i žabe

    8. oktobar 2018 | 14:22

    Ne mešajte pljeskavicu sa burgerima. Na pljeskavicu se ne stavljaju ove zapadnjačke izmišljotine jer se tu ne oseti ukus mesa. Uz pljeskavicu ide samo crni luk i tucana paprika.

  • Mrki

    8. oktobar 2018 | 14:11

    I koga to briga ? Na kraju sve završi u stomaku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA