Ovo je na varijanti nagadjanja, mora da ste se konstatovali sa priucenim ugostiteljima ili gostima koji sve znaju pa uzimaju sebi za pravo da poducavaju profesionalce, cesto neznaju da poruce ono sto zele. Ako moze daj im razne djakonije a da to dobiju bud zasto. Zato i postoji jelovnik gdje je napisano sta tacno dobijate i cena. To menjanje namirnica su i uveli fals ugostitelji, jer im je i znanje na tom nivou. Moze se gospodo i menjati ali to kosta. Tesko je voditi ozbiljan restoran i za to je potrebna dobra priprema, pa se procenjuje kada je potrebno dosta robe i osoblja. Restoran nije pijaca. Ovo je velika tema i ne moze se pauslno pisati o tome.
Turco
Ovo je na varijanti nagadjanja, mora da ste se konstatovali sa priucenim ugostiteljima ili gostima koji sve znaju pa uzimaju sebi za pravo da poducavaju profesionalce, cesto neznaju da poruce ono sto zele. Ako moze daj im razne djakonije a da to dobiju bud zasto. Zato i postoji jelovnik gdje je napisano sta tacno dobijate i cena. To menjanje namirnica su i uveli fals ugostitelji, jer im je i znanje na tom nivou. Moze se gospodo i menjati ali to kosta. Tesko je voditi ozbiljan restoran i za to je potrebna dobra priprema, pa se procenjuje kada je potrebno dosta robe i osoblja. Restoran nije pijaca. Ovo je velika tema i ne moze se pauslno pisati o tome.
Podelite komentar