Bacila sam sve plastične posude u đubre kada sam otkrila ovaj set koji hranu čini duže svežom i eliminiše buđ

 
 ≫ 
  • 0

Za samo malo više novca sada imam voće i povrće koje su znatno duže sveži.

Ovih dana možemo da biramo između brojnih plastičnih posuda za hranu. Baš kao što je njihova ponuda veoma raznolika, takve su i cene.

Ipak, kako možete da budete sigurni da dajete novac za najbolju posudu za hranu koja će produžiti njenu svežinu, i protom neće sadržati brojne štetne hemikalije koje mogu da vam naštete?

Ako ne želite da se kockate svojim zdravljem kupovinom jeftinih plastičnih posuda čija je jedina prednost - to što su jeftine, onda bi definitivino trebalo da obratite pažnju na Home Electronics Fresh System.

Iako je kroz moju kuhinju prošlo bukvalno milion posuda i posudica za čuvanje hrane, sve su one na kraju završile u đubretu istog trenutka kada sam videla šta fresh sistem može.

Redovno mi se događa da kupim voće ili povrće koje ne stignem da iskoristim tokom vikenda, samo da bi u ponedeljak otvorila plastičnu kutiju u koju sam ih smestila i videla buđ.

Ne samo da je to bačen novac, već i tu posudu treba dobro oprati.

Međutim, otkako koristim fresh sistem, hrana ostaje duže sveža zahvaljujući posebnoj spravici koja iz kontejnera izvlači vazduh i eliminiše sve bakterije, gljivice i buđ.

Foto: Telegraf

Pritom, bez problema mogu da hranu zagrevam u mikrotalasnoj, a prljavu posudu samo ubacim u mašinu za pranje sudova i tako sebi sačuvam dragoceno vreme.

A pored ovih dragocenih posudica, uz paket sam dobila i kese za čuvanje hrane koje su idealne za soseve, ali i stoper za flaše, pa tako i vino može duže da ostane sveže kada ga sklonite u frižider.

Ako mi ne verujete na reč, dovoljno je da pogledate video.

Koristili smo Home Electronics set i par običnih plastičnih kutija koje većina koristi.

U njih smo stavili bananu i paradajz i ostavili ih 7 dana u frižideru.

Nakon ovog perioda, na bananama se jasno vidi razlika, dok paradajz izgleda identično - ali sve dok ga ne probate.

Onaj u običnoj plastičnoj kutiji je postao gnjecav iznutra, izgubio je ukus i počeo da se kristališe. Onaj koji je čuvao Home Electronics sistem je imao znatno bolji ukus i bio manje gnjecav.

Nakon ovog javnog testa, Home electronics se pokazao kao odličan izbor, pogotovo ako u obzir uzmemo to da slični sistemi koštaju znatno skuplje, a rade istu stvar.

Uostalom, pogledajte u videu kako sve to izgleda:

(Telegraf.rs)

Video: Srbija i Turska potpisale 11 sporazuma u prisustvu presednika Vučića i Erdogana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA