Ostrige su delikates i afrodizijak, ali kad čujete kako umiru, nikad ih više nećete staviti u usta
Ukoliko pojedete mrtvu ostrigu, možete se opasno otrovati, zato je jako važno da pazite da li su žive kada vam ih serviraju
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Djak
Ne moraju da se jedu zive....ja ih stavim na rostilj 5 do 10 min....same se otvore i malo su skuvane a ukus je fantastican. Preporucujem malo rena da se stavi ili par kapi votke sa limunovim sokom.
Jeretik
Ja se drzim lignji , njihov kvalitet se proverava na drzavnom nivou , haa.
Ivan
Ma da,kao da mi "obicni" ljudi imamo para da jedemo ostrige