Ostrige su delikates i afrodizijak, ali kad čujete kako umiru, nikad ih više nećete staviti u usta
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Djak
Ne moraju da se jedu zive....ja ih stavim na rostilj 5 do 10 min....same se otvore i malo su skuvane a ukus je fantastican. Preporucujem malo rena da se stavi ili par kapi votke sa limunovim sokom.
Jeretik
Ja se drzim lignji , njihov kvalitet se proverava na drzavnom nivou , haa.
Ivan
Ma da,kao da mi "obicni" ljudi imamo para da jedemo ostrige