Ostrige su delikates i afrodizijak, ali kad čujete kako umiru, nikad ih više nećete staviti u usta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kuvar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djak

    04. avgust 2018 | 09:19

    Ne moraju da se jedu zive....ja ih stavim na rostilj 5 do 10 min....same se otvore i malo su skuvane a ukus je fantastican. Preporucujem malo rena da se stavi ili par kapi votke sa limunovim sokom.

  • Jeretik

    29. jul 2018 | 22:27

    Ja se drzim lignji , njihov kvalitet se proverava na drzavnom nivou , haa.

  • Ivan

    29. jul 2018 | 20:30

    Ma da,kao da mi "obicni" ljudi imamo para da jedemo ostrige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA