Celog života pečete krompir pogrešno i pravite fatalnu grešku zbog koje nikad nije savršen - poznati kuvar otkriva potez koji to rešava

 ≫ 

Komentari

  • fakir

    17. jul 2018 | 17:06

    pred kraj uspes soljicu vode i pojacas temperaturu, ruzmarin obavezno.

  • Bojcica

    17. jul 2018 | 15:20

    Nije znala moja baba da ispece krompir ubrerni, dok nije dosao neki iz belog sveta da joj objasni. Ma, hajte molim vas. A onaj u rerni sa slaninicom i crnim lukom? Dal i to nije pre postojalo?! Manite se ljudi fensi kuvara, nego nadjite neku bakicu za savet, ako moze jos sa sela. Ima da bude i ukusno i zdravo.

  • Dare

    17. jul 2018 | 14:30

    Ispeces meso,pa u tu mast ubacis krompir..nema bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA