Celog života pečete krompir pogrešno i pravite fatalnu grešku zbog koje nikad nije savršen - poznati kuvar otkriva potez koji to rešava
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
fakir
pred kraj uspes soljicu vode i pojacas temperaturu, ruzmarin obavezno.
Bojcica
Nije znala moja baba da ispece krompir ubrerni, dok nije dosao neki iz belog sveta da joj objasni. Ma, hajte molim vas. A onaj u rerni sa slaninicom i crnim lukom? Dal i to nije pre postojalo?! Manite se ljudi fensi kuvara, nego nadjite neku bakicu za savet, ako moze jos sa sela. Ima da bude i ukusno i zdravo.
Dare
Ispeces meso,pa u tu mast ubacis krompir..nema bolji