San svake domaćice: Spremite džem za samo pola sata i to bez šećera i kuvanja (RECEPT)

Komentari

  • Irena

    28. jun 2018 | 10:22

    Niste napisali,koliko je trajan taj dzem,pretpostavljam da je samo kratkotrajan,nije za zimnicu

  • Milka

    24. jun 2018 | 17:46

    Da li voće pre pripreme ispasirati,iseckati...???

  • Rj38

    24. jun 2018 | 16:21

    Sto manje napravis,pre ces pojesti,to nije za cuvanje!

  • Rade Petrovic

    24. jun 2018 | 15:10

    Staje cija semenke ??

  • Duda

    24. jun 2018 | 15:01

    Gde posle cuvati, da li mora u frizideru ili u spajzu?

    • 24. jun 2018 | 21:05

      Bojcica

      @Duda

      U stomaku, da se ne pokvari. To je džem za tri dana, nije ni prici onim starinskim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA