Galbani – duh Italije na vašoj letnjoj trpezi

 
  • 1

Probudite svoju kulinarsku maštu uz Galbani sireve i unesite duh Italije u svoju letnju trpezu

Za posvećene ljubitelje internacionalne gastronomije ukusi Italije ovog leta na dohvat su ruke. Zahvaljujući brendu Galbani, najomiljenijem brendu italijanskog tipa sireva u svetu, u koji su utkani tradicija proizvodnje duža od jednog veka i umeće starih majstora, vaša trpeza dobiće autentični šmek.

Najpoznatiji italijanski sir na svetu, Galbani Mozzarella, uneće pravo osveženje u vašu kuhinju. Za pripremu brzih letnjih zalogaja poput brusketa i salata nema mu ravnog, jer njegov blag mlečni ukus sa laganom kiselom notom dolazi do punog izražaja uz namirnice kao što su bosiljak, maslinovo ulje i paradajz. Poslužite ga uz crvena ili bela vina i priuštite sebi i svojim najmilijma trenutke istinskog uživanja.

U pripremi vrhunskih deserta – tiramisua, čiz kejka, panakote ili kanola - Galbani Mascarpone nezamenljiv je sastojak, jer njegova izrazito svilenkasta tekstura ovim poslasticama daje neodoljivo vazdušast efekat. Ako hoćete da se brzo zasladite, dodajte mu liker, kafu ili komadiće voća i na jednostavan način unesite dozu raskoši ove slatke zalogaje. Ako više volite slane ukuse, kombinujte Galbani Mascarpone sa inćunima, sardelama, senfom ili začinskim biljem i ovi pikantni namazi uneće obrt u vašu kuhinju.

Foto: Promo

Sa šarama maslinasto zelene boje po kojima je poznata, Galbani Gorgonzola napraviće pravi vizuelni užitak od vaših specijaliteta. Njen jak, karakterističan ukus, koji na sobnoj temperaturi razvija svoju punoću, unosi dozu iznenađenja u svako jelo. Idealna je za pripremu brzog posluženja, uz suhomesnate proizvode i dinje ili kruške. Osim toga, odličan je dodatak umacima i salatama, kao i prelivima za testenine kojima daje posebno kremastu teksturu.

Foto: Promo

Tvrdi rendani sir Galbani Paesano daje jedinstven ukus svakom jelu, a idealan je dodatak specijalitetima poput paste, rižota i lazanja. Zahvaljujući autentičnoj aromi uneće duh Italije čak i u jednostavne obroke kao što su kajgana, sendvič ili prženi krompirići.

Foto: Promo

Probudite svoju kulinarsku maštu uz Galbani sireve i unesite duh Italije u svoju letnju trpezu.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Dačić na 12. Globalnoj konferenciji eksperata za borbu protiv krijumčarenja migranata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA