Šta ne valja sa ovim brašnom? Videla je nešto čudno u kesici, a kad je pogledala malo bolje ostala je zgrožena

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • JS

    03. jun 2018 | 18:53

    Od svoje mame, a ona od svoje, sam naucila da se u brasno ( bilo u papirnoj kesi, kaci ili staklenoj tegli) stavlja metalna kasika ili kutlaca. Nesto postoji sto ne da brasnu da se ukiseki i uziza. Proveren dugogodisnji recept.

  • Kunta Kinte

    03. jun 2018 | 18:46

    Ja mislio izasao krokodil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA