Tajna najukusnijeg žita za slavu krije se u jeftinom sastojku koji može da se kupi na svakom koraku

 ≫ 

Komentari

  • Баба

    6. maj 2018 | 10:31

    Није тачно да се славско жито увек овако спремало. То је рецепт за град. Ово жито се уствари зове КОЉИВО и у Србоји се спремало вековима овако: жито се скува оцеди, помеша са шећером и хлебом. Промеша и ујутру рано однесе у цркву. Да се освешта молитвом и црним вином. Ето. Само да се зна

  • Тодорић

    5. maj 2018 | 21:53

    Све по 500 гр,а не 500,400,400...

  • Branka

    5. maj 2018 | 14:38

    Za takvo spremanje zita sam dobila od moje babe pre 20 godina.a recept je najverovatnije turen za novopecene domacice.hahahaha

  • Dusanka

    5. maj 2018 | 14:22

    Pa kakva novost ?Slavsko žito se uvek ,tako i pravilo .To sigurno ne znaju oni, koji su do juče bili crveni a danas su “vernici “pa nam daju recept za žito

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA