Tajna najukusnijeg žita za slavu krije se u jeftinom sastojku koji može da se kupi na svakom koraku
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Баба
Није тачно да се славско жито увек овако спремало. То је рецепт за град. Ово жито се уствари зове КОЉИВО и у Србоји се спремало вековима овако: жито се скува оцеди, помеша са шећером и хлебом. Промеша и ујутру рано однесе у цркву. Да се освешта молитвом и црним вином. Ето. Само да се зна
Podelite komentar
Душан Кокорин
@Баба
Браво!
Podelite komentar
Тодорић
Све по 500 гр,а не 500,400,400...
Podelite komentar
Branka
Za takvo spremanje zita sam dobila od moje babe pre 20 godina.a recept je najverovatnije turen za novopecene domacice.hahahaha
Podelite komentar
Dusanka
Pa kakva novost ?Slavsko žito se uvek ,tako i pravilo .To sigurno ne znaju oni, koji su do juče bili crveni a danas su “vernici “pa nam daju recept za žito
Podelite komentar