Tajna najukusnijeg žita za slavu krije se u jeftinom sastojku koji može da se kupi na svakom koraku
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Баба
Није тачно да се славско жито увек овако спремало. То је рецепт за град. Ово жито се уствари зове КОЉИВО и у Србоји се спремало вековима овако: жито се скува оцеди, помеша са шећером и хлебом. Промеша и ујутру рано однесе у цркву. Да се освешта молитвом и црним вином. Ето. Само да се зна
Тодорић
Све по 500 гр,а не 500,400,400...
Branka
Za takvo spremanje zita sam dobila od moje babe pre 20 godina.a recept je najverovatnije turen za novopecene domacice.hahahaha