Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Тодорић
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Баба

    06. maj 2018 | 10:31

    Није тачно да се славско жито увек овако спремало. То је рецепт за град. Ово жито се уствари зове КОЉИВО и у Србоји се спремало вековима овако: жито се скува оцеди, помеша са шећером и хлебом. Промеша и ујутру рано однесе у цркву. Да се освешта молитвом и црним вином. Ето. Само да се зна

  • Тодорић

    05. maj 2018 | 21:53

    Све по 500 гр,а не 500,400,400...

  • Branka

    05. maj 2018 | 14:38

    Za takvo spremanje zita sam dobila od moje babe pre 20 godina.a recept je najverovatnije turen za novopecene domacice.hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA