MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Evo ko će ovog meseca ubirati plodove mukotrpnog rada, a ko će se topiti u zagrljaju novog partnera

 
 ≫ 
  • 2

Otkrijte u mesečnom horoskopu da li vam novi mesec donosi uspeh u ljubavi i poslu, dobro zdravlje i avanture sa prijateljima

April je mesec kada se budi priroda, ali i nova osećanja, poslovne prilike i neprilike i period kada ozbiljno moramo da se posvetimo svom zdravlju.

www.my-lifecoach.com

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

POSAO: Potrebno je mnogo snage i energije da se izgura plan koji imate. Još uvek duboko razmišljate o svakom svom potezu. Ne bi bilo loše da koristite znanje koje ste davno stekli jer to traži i Saturn koji će praviti na polovini meseca kvadraturu sa vašim Suncem. Od druge polovine meseca imate dosta kretanja, putovanja, izgradnju, posebno oni koji se bave investicijama. Novac vam je na prvom mestu. Oni koji se bave pravnim pitanjima imaju podršku osobe iz znaka Bika ili Škorpije. Ako idete na put nikako ne zaboravite dokumenta. Važan sastanak u datumima 11, 16, 23, 27.

LJUBAV: Venera planeta ljubavi u znaku Bik, samo što je ušla u taj znak, tokom prve polovine meseca daje strast posebno ako je partner u zemljanom znaku. Vera u sebe, svoj šarm, lepotu je jedan od najbitnijih faktora. Posebno oni koji su slobodni neće mirovati. Biće na meti mnogih znatiželjnih muškaraca a muškarci će se truditi da osvoje Škorpiju, Vagu, Jarac ili ženu Ribe. Žene treba da budu oprezne oko 12 u mesecu jer dobri aspekti Venere sa Marsom daće mogućnost za starst i lepe susrete iako je Ovan eksplozivan znak koji i te kako može da pokvari svaku idilu. Muški Ovan mora da pazi na razotkrivanje tajne ljubavi.

ZDRAVLJE: Aspekti Sunca u odnosu na Mars mogu da poremete zdravlje Ovna, posebno što je tu i Saturn koji podgrejava stare boljke, vraćanje starih zdravstvenih problema nije poželjno a to mora, može da se popravi jedino redovnom kontrolom. Ovde se savetuje manje nervoze, više pažnje i usmeravanje na sebe, svojih potreba.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u aprilu očekuje Bikove

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angelina

    31. mart 2018 | 22:20

    Jarac zeli da ubire plodove mukotrpnog rada i da uziva u zagrljaju voljene osobe. Mislim da je to konacno zasluzio

  • Ika...

    1. april 2018 | 18:11

    Uspavani deo moje duše može probuditi samo jedan Rak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA