Čitav život ga koristite pogrešno! Evo čemu tačno služe dve različite strane na čekiću za meso

 ≫ 

Komentari

  • Miroslav

    5. mart 2018 | 12:13

    Meso nikako nije ukusnije kada se priprema ili obradjuje čekicem jer se unistavaju vlakna mesa. Meso tada gubi strukturu i sočnost!

  • Sremac

    4. mart 2018 | 18:13

    Pravi kuvari ne koriste cekic zato sto umistaba strukturu mesa

  • Sone

    4. mart 2018 | 17:18

    Da Sam juce umro, unro bi neuk.

  • Darko

    4. mart 2018 | 12:45

    Al smo neuki...

  • Engi

    4. mart 2018 | 12:24

    Ja godinama bio ubedjen da mi sluzi da sredim nokte kad su mi krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA