≫ 

Gordon Remzi poručuje - Ove tri namirnice nemojte nikako da jedete

 ≫ 

Jedan od najpoznatijih svetskih kuvara skrenuo je pažnju na neke namirnice koje on ni u ludilu ne bi koristio

Komentari

  • Mito

    3. februar 2018 | 13:31

    Od bilo kojeg obroka možete da napravite otrov. Poenta je da hranu tretirate kao ljubav, koja će vam uzvratiti ličnim zadovoljstvom. Kao čovek koji je na granici ulaska u osmu deceniju, a kome kulinarstvo nije profesija, a usput uživa u hrani, naučite prvo o sebi (manama i nedostatcima vašeg organizma, jedite sve i pijte, ali u normalnim količinama) uživajte i ućite da hranu u raznom razdoblju vašeg života prilagodite sebi. Sretno. S poštovanjem

    • 4. februar 2018 | 12:20

      Sudija Dred

      @Mito

      Hvala Mito! Bar sto godina ziveo i cesce komentarisao!

  • E

    3. februar 2018 | 10:39

    Odmah sam prosuo ulje tartufa u wc, kobe govedo izvukao iz klanice i pustio u Miljakovačku šumu, na slobodu. Penu nismo ni pravili. Kosti koristimo za sapun. A za jelo... Pa pasulj, kao i juče... I prekjuče...Izvini Gordone, neće se ponoviti..

  • Mira Bg

    3. februar 2018 | 09:49

    Ovo je besmisleno. Ko još jede penu koštane srži

  • Donja Murtulica

    3. februar 2018 | 09:02

    Nije nego. Izmislio rupu na saksiji.

  • rikee

    3. februar 2018 | 08:26

    Kajmak Sir Paprika Paradajz I hleb iz crepulje

    • 3. februar 2018 | 09:01

      Marko cg primorje

      @rikee

      Zipicni srb seljak

    • 3. februar 2018 | 09:25

      Wien

      @rikee

      Tako je..😂😂...svi na zapadu glume a jafa sjednu za srpsku sofru ubiju se jeduci...😂😂

    • 3. februar 2018 | 10:20

      vida

      @rikee

      A svargle,domace kobasice,sarmu,pasulj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA