Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mito
Od bilo kojeg obroka možete da napravite otrov. Poenta je da hranu tretirate kao ljubav, koja će vam uzvratiti ličnim zadovoljstvom. Kao čovek koji je na granici ulaska u osmu deceniju, a kome kulinarstvo nije profesija, a usput uživa u hrani, naučite prvo o sebi (manama i nedostatcima vašeg organizma, jedite sve i pijte, ali u normalnim količinama) uživajte i ućite da hranu u raznom razdoblju vašeg života prilagodite sebi. Sretno. S poštovanjem
E
Odmah sam prosuo ulje tartufa u wc, kobe govedo izvukao iz klanice i pustio u Miljakovačku šumu, na slobodu. Penu nismo ni pravili. Kosti koristimo za sapun. A za jelo... Pa pasulj, kao i juče... I prekjuče...Izvini Gordone, neće se ponoviti..
Mira Bg
Ovo je besmisleno. Ko još jede penu koštane srži