Potpuno bolja i drugačija sarma: Recept s dodatkom koji je čini 100 puta ukusnijom
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
misirac
Svakom je najukusnija “bakina” sarma! Medjutim, nije loše probati ovaj recept pa komentarisati. Ovaj recept je i dalje tradicionalni. Jedina razlika od vašeg klasičnog bio bi ječam umesto pirinča. Ako ćemo iskreno nama je ječam “bliži” od pirinča koji je stigao sa dalekog istoka. U svakom slučaju, prijatno i SREĆNA NOVA GODINA!
Podelite komentar
Tanče
Ja pravim sarma kako me je moja baka naučila.
Podelite komentar
miki 3
bez slanine nista
Podelite komentar
Biksi
Ma kakav drugi recept, to je tradicionalno srpsko jelo. Sto se sarma vise krcka, sve je ukusnija. Ja ne bih da menjam. Bila sam u jednoj poseti u Nemackoj i moja Prijateljica ubacuje u sarmu jaje i brasno. Ja je pravim po tradiciji, kao moja baka i mama i svi su odusevljeni.
Podelite komentar
Dejan
Zasto kvariti dobitnu kombinaciju.CUVAJMO TRADICIJU!!!!!!
Podelite komentar
Jaca
Moja je najbolja.....
Podelite komentar
Kiza
@Jaca
Ja dok ne probam ....
Podelite komentar
Ferrari909
@Jaca
Ma nema trika da je bolja od sarme koju pravi moja Ljoljka...prvo to se krčka 10 sati a pritom svaki zalogaj sarme je pokriven zalogajem suvog mesa slanine i rebarca.....Pola veka jedem sarme u raznoraznim gostima kafanama , slavama nisam naišao ni na jednu koja je mogla da pridje njenoj a kamoli da bude bolja..na skali od 1 do 10 njena je 15 i zato žalim sve one koji nisu probali tu sarmu jer nikada neće znati šta je sarma ...mljac, mljac, mljac....odoh na na istu 😀
Podelite komentar
Dejan
Српска сарма је закон не скрнавите национално јело неким додацима ...
Podelite komentar
Ludi Milojko
Ne bogohulite sarmu,klasicna je savrsena i bez tih ''tajnih'' sastojaka - pravda za sarmu :)
Podelite komentar