Potpuno bolja i drugačija sarma: Recept s dodatkom koji je čini 100 puta ukusnijom
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
misirac
Svakom je najukusnija “bakina” sarma! Medjutim, nije loše probati ovaj recept pa komentarisati. Ovaj recept je i dalje tradicionalni. Jedina razlika od vašeg klasičnog bio bi ječam umesto pirinča. Ako ćemo iskreno nama je ječam “bliži” od pirinča koji je stigao sa dalekog istoka. U svakom slučaju, prijatno i SREĆNA NOVA GODINA!
Tanče
Ja pravim sarma kako me je moja baka naučila.
miki 3
bez slanine nista