Napravila sam pitu koja je toliko dobra da je svekrva odmah pocepala svoj recept - evo u čemu je moja tajna

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zona
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    29. decembar 2017 | 09:16

    А шта је са слатком павлаком?

  • Vesna

    29. decembar 2017 | 07:45

    Ovako, nisam svekrva ali imam svekrvu...licno mislim da je njena svekrva htela da je motivise pa je pohvalila vise nego sto treba Kolac deluje suvo i ne sa bas tako bogatim filom kako navodi autorka. Kako god, bez veze je njen stav i tekst i sam recept

  • Krajisnik

    28. decembar 2017 | 23:29

    Duso moja imasmli Ti majku?Ako imas pozdravi je.Ako nemas razumijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA