Ne budite žrtva prevare tokom posta - samo ova vrsta sira je stvarno posna

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika marko 56
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sergej

    04. decembar 2017 | 15:43

    Koji crni post..

  • marko 56

    03. decembar 2017 | 09:38

    Sir je proizvod koji se dobija od mlijeka koje potice od mliječne žlijezde neke životinje. Vi govorite o sojinom siru ili sojinom mlijeku? Rijec je o falsifikatima mlijeka i sira. Proizvodjači tkz. sojinog mlijeka i sira su da bi sto uspjesnije i brze dosli do sto vece prodaje zloupotrijebili izraz mlijeko i sir i uvezali ih za rijec soja. Zato je u Evropska komisija nedavno reagovalo i zvanicno zabranila upotrebu rijeci mlijeko i mlijecni proizvodi kada je rijec o deklarisanju proizvoda biljnog porijekla. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA