Ovo je najnezdraviji prilog koji možete da stavite u pljeskavicu - a sve vreme mislite da je najzdraviji
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Filip
Mene više brine gde drže meso, od čega ga prave itd. U onim malim kioscima je gotovo nemoguće održati higijenu na zavidnom nivou tako da mislim da je najbolje naučiti da ih sam praviš kod kuće ili ih jesti u restoranu prve kategorije. U našoj zemlji se baš retko može naći restoran sa kvalitetnom i zdravom brzom hranom, gazde samo gledaju da uštede na sastojcima.
Misa
Sto vise priloga se stavlja u pljeksavicu, da bi se ukus same pljeskavice osetio sto manje, zato sto su uglavnom ocajne. U dobre pljeskavice ne mora da se stavlja nista.
Maya
Pobornik sam zdrave ishrane...ali...u pljeskavicu i ne ide nista sem luka i tucane paprike...sve ostalo je "hamburger" a ne pljeskavica