Trik vrhunskih kuvara koji užasava mnoge - ali garantuje najukusnije meso koje ste ikada probali

Komentari

  • johny

    3. novembar 2017 | 07:36

    Koliko kosta to pecenje ako se pece sest sati?

  • Jasna

    30. oktobar 2017 | 17:29

    A moete i staviti u Metalcev pekac sa poklopcem i dobiti izsti efekat ali na zdrav nacin. Moracete da operete sudove, ali, jesmo li toliko lenji?

  • Milka R.

    29. oktobar 2017 | 08:15

    Ha koristim godinama kad pecem meso za vise osoba!!odlicno je neprska rernu ...sve bude socno ..a to su soecijalne folije kesice koje se kiriste za rernu kad pecete meso moze i povrce dase stavi!!

  • VOTA

    28. oktobar 2017 | 19:02

    To je super svidja mi se zato sto je plastika zdrava pogotovu kad se zagreje na 225 stepeni.Kineske igracke sto nam deca guraju u usta su bogojavljenska vodica za zagrejanu plastiku.A rerna cista.

  • Mirela

    28. oktobar 2017 | 15:56

    Ne znam cemu uzasavanje, prakticne domacice koriste te tanke plasticne kese, ili folije odavno, meso je odlicno, a rerna cista. Sta bi jos hteli?

  • Dan i noc

    28. oktobar 2017 | 15:20

    To nije obicna plasticna folija vec plasticne kese za pecenje u rerni. Koristim ih godinama a i rerna ostane cista posle upotrebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA